PT Mammaträning i hemmet!

Personlig Mammaträning!

För er som inte har kraft och ork att ta er iväg eller inte riktigt vet var man ska börja. Nu kommer vi hem till er och erbjuder konsultation, mäter magdelningen (diastas) och lägger upp  en individuell träningplan för just dig efter förlossningen.

60 minuter 600 kr. Ni kan även gå ihop två mammor och dela på summan. Dessa tider  bokar ni genom att maila litenochsund@gmail.com

Mammaträning riktar sig till nyblivna mammor som vill stärka och bygga upp kroppen igen efter förlossningen på ett tryggt och säkert sätt med genomtänkt träning  men även för dig som har återkommande ryggproblem eller känsla av trötthet eller svaghet i rygg eller säte. Det är viktigt att stärka bäckenbottenmuskulaturen och din coremuskulatur med genomtänkt träning.

Denna form av träning är en oerhört viktig del i din återuppbyggnad eller förebyggandet av skador. Det ger dig en snabbare återhämtning då cirkulationen ökar och din muskeltonus förbättras. På sikt förbättras din balans, hållning och koordination och ger dig en starkare bålmuskulatur.

 

Webbdesign: Formwork