Om oss

Mitt namn är Marie Augustsson.
Jag har över 15 års erfarenhet som diplomerad massageterapeut och är utbildad undersköterska.

När jag väntade min dotter blev jag tillfrågad om jag hade babymassagekurser. Frågan sådde ett frö och efter att närmare ha undersökt vad babymassage handlar om kände jag att detta var något som verkligen passade och intresserade mig. Nu är jag certifierad babymassörinstruktör och vill dela med mig av all min kunskap till er!

Det kändes roligt att träffa alla kursdeltagare som var på väg in i ett nytt skede av sina liv. Detta ledde till att jag läste vidare och nu även kan erbjuda kurser i Barn- HLR, Vuxen- HLR med hjärtstartare, Mamma- bebisyoga, FamiljeyogaGravidyoga och Core Mamma.
Min vision med mitt företag är att kunna erbjuda olika kurser för att hjälpa till att ge föräldraskapet en trygg och bra start.

Redskapsgympa!

Mitt namn är Linda och jag kommer att hålla i Redskapsgympa till hösten 2017.  Jag har jobbat som idrottslärare i 14 år. Dessutom har jag varit ungdomsledare sedan jag var 10 år samt tränare för knattar upp till elit inom voltige (gymnastik på häst). Jag har även själv varit aktiv inom sporten på elitnivå. Det ska bli jätteroligt att få träffa alla era barn och kunna inspirera dem så som jag blev inspirerad när jag var liten.

13606917_1726954707561299_5986170245317366149_n

Jag heter Åsa och jag är förskollärare sedan drygt 26 år tillbaka.  Gick min utbildning i Växjö 1987-89. Jag gick barngymnastikledarutbildning på folkhögskola i Rydebäck  och  nu i sommar har jag vidareutbildat mig till barnyogainstruktör på Monbijouskolan för Neoteric här i Malmö. Under ett par års tid höll jag gymnastik grupper i Hov, Båstad och haft yogagrupper på förskolan det senaste året Under alla år har jag haft ett stort intresse av rörelse och aktivitet. Detta la jag nog personligen grund till när jag själv var barn och gick på elitgymnastik i ca 10 år och friidrott/fotboll under 6-7 år.

Det känns väldigt viktigt att få röra sig så att man ”orkar” koncentrera sig vid andra tillfällen, att kunna lära sig när man ska göra vad.

Jag heter Jenny Higa Persson och jag har dansat hela mitt liv. Jag har en bakgrund av Latinamerikanska rytmer men även hip hop finns i blodet. Jag har även tränat  boxning så teknik är riktigt viktigt för mig som tränare. Zumba har jag dansat sedan den kom och  blev själv instruktör 2015. Vad kan man säga om mig!  Jag ger mycket energi när jag kommer och har alltid ett leende på läpparna när jag dansar.
Jag håller barndans och det är så himla roligt. Nu vill jag öppna mina vyer och det ska bli spännande att börja med ett helt nytt koncept att få dansa med hela familjen och ni kommer att älska det.
Webbdesign: Formwork