Mamma-Bebisyoga/ Babymassage

Mamma- Bebisyoga/ Babymassage

Boka bara det tillfälle ni kan. Rekommenderas från 4 veckors baby tills de börjar krypa. Denna form av yoga passar även dig som gjort kejsarsnitt. Vi börjar med yoga och avslutar med babymassage. Ni kommer att få ett yogapass så ni kan träna själva hemma samt papper på de olika greppen till babymassagen.

Mamma- bebisyoga är en mild form av yoga där vi bygger upp kroppen efter förlossning. Vi gör yogaövninganeka2litenr som stärker rygg, axlar och nacken samt bäckenbotten och successivt även magen. Den första tiden behöver du stärka dig både mentalt och fysiskt. Yogan  hjälper dig även att klara påfrestningar och stress i det vardagliga livet. I slutet så gör vi babymassage för de små och avslutar med en sång.

Babymassage stärker anknytningsprocessen och hjälper till att ge ditt föräldrarskap en bra start. Med kärleksfull beröring fördjupar ni relationen till era bebisar. Du och din bebis knyter an genom dofter, ljud ögonkontakt, närhet, värme, omfamning och beröring. Bebisen blir mer lugn, trygg och avslappnad vilket hjälper till att samspelet fördjupas er emellan. Det ger också din bebis en bättre sömnrytm och verkar lindrande mot kolik, gaser, växtvärk och muskelspänningar.

Är det torrt väder ute så kan vagnen vara med inne i rummet där vi utövar yogan, vid blött väder ute så parkerar vi vagnarna vid ingången.

Det finns tillgång till kylskåp, micro, barnstolar och skötbord.

Boka här

Nekabebisyogaliten

Webbdesign: Formwork