Barngympa/ Redskapsgympa

Barngympan 4-5 år leds av vår instruktör Chloe. Redskapsgympa 5-8 år leds av Linda. Max 12 barn i varje grupp. Syskonrabatt 20%. Skriv i meddelandefältet syskonens namn när ni bokar.

Föräldrar kan träna kostnadsfritt i gymmet under tiden era barn har gympa. Det finns även ett lekrum till syskon. Vid sista tillfället så visar barnen upp för sina föräldrar vad de utövat under kursens gång.

Redskapsgympa 4-5 åringar

I denna gruppen lämnas barnen själva utan föräldrar för att vara med i lagaktiviteter. Vi har uppvärmning till musik, dans, hinderbana med gymnastiska inslag som att träna på kullerbyttor fram och bak mm. Dessutom tränar vi lekar med regler. Reglerna är det vi lägger fokus på, inte vinst el förlust.Det är alltid barnens egna färdigheter som lägger ribban för vad de ska kunna utveckla.

Redskapsgympa 5-6 år

I denna ålder har barnen utvecklat mer grovmotorik än tidigare år och det kommer vi att utveckla ytterligare genom att träna koordination och kroppskontroll. Vi kommer träna  genom lekar och hinderbana/stationer med olika redskap så som plint, romerska ringar, trapets och klätterstege. Allt för att utveckla motoriken och rörelseglädjen. Dessa grupper är utan föräldrar.

Redskapsgympa 6-8 år.

Denna gruppen är en fortsättning på 5-6 åringar. Barnen ska ha lite mer vana för olika redskap i denna gruppen. I denna gruppen kan även lite äldre barn delta.

Ledaren kan  eventuellt rekommendera att barnen kanske behöver byta grupper för att hamna i rätt grupp.

Boka här

Webbdesign: Formwork